Selecteer een pagina

Toch raakt ook ons de vernieuwde of aanvullende maatregelen tegen dat virus wat maar niet wil wijken. We mogen nog wel de wedstrijden rijden bij W.V.A. op Sloten maar de kantine moet dicht blijven. Met name dat laatste was al moeilijk in goede banen te leiden, daar de kleedkamers en douches al dicht moesten blijven. Nu dus in het geheel niet open ! Daar we toch al tegen ’t einde van het seizoen aan zitten, heeft het bestuur wijs besloten om ’t seizoen te SLUITEN !!!

Het zal niet zo zijn dat we helemaal niets meer doen. Als straks na 18 oktober weer versoepelingen optreden, gaan we de winteractiviteiten voorbereiden en gaan we weer veldrijden c.q. crossen rondom het raceparcours op Sloten. Hou daarvoor de website in de gaten. Voorheen waren de crosses alleen voor DAMES nu gaan daar mogelijk meer klasses bij komen !!!

LEES ALLES OP DE SITE VAN  WVA