Selecteer een pagina

Liet ik vorige week ons Wereldberoemde Trimmerskoers om 13.00 u schieten omdat het nat was ( en niet zo’n beetje ook) kon ik om 15.00 u met de Masters mee !  Baan en boven droog maar reden we wel met halfkoers een gemiddelde van 46.6 km/u  !  Dat er verschil zat met die Masters wist ik, maar toch meer dan ik dacht.

Voor komend weekend geven ze ook (te) veel buien maar dan rijden we het Amsterdams Kampioenschap en starten die beroemde Trimmers al om 10.30 u. Een vol programma overigens   AMSTERDAMS KAMPIOENSCHAP

Zaterdag 29-8

Helaas de weergoden werkten niet mee vandaag. Eerst bij onze Trimmerskoers Nat en dus niet opgestapt maar gewacht tot in de middag voor de koers bij de Masters 60+. Leek lang heel goed te gaan maar net voor de start al miezer en bij het startschot werd er ergens iets lek geschoten en viel er zoveel water dat ik iopnieuw blij was dat ik niet was opgestapt.  Volgende zaterdag herkansing !!!