Voorzichtig zijn i.v.m. ieders gezondheid oké maar daarnaast beperkt in je doen en laten wordt toch al ingrijpender en dan zijn de maatregelen nog niet heftig. Wel Horeca dicht, sport – clubs gesloten maar we mogen nog (voorzichtig) naar buiten. Hoe lang nog en wordt het . . . . . . . .

. . . . . . . . strenger ? Ik probeer m’n benen in vorm te houden door solo kilometers te maken maar wat gaan we doen als eind vd maand de zomertijd ingaat ? Voor ons trainingsclubje de start van het fietsseizoen en trainen elke dinsdag en donderdag avond. Als we onderling 1,5 m afstand houden kan dat toch ?? Tenzij we tegen die tijd ons huis niet meer uit mogen.

Spinninglessen kan ook niet, dus ook dat “uitje” mis ik elke dinsdag. Zaterdags geen W.V.A. op Sloten en dus zoals boven lege kantine.
Laten we hopen dat het toch snel weer onder controle is en dat langzaam alles weer normaal gaat worden.