Selecteer een pagina

Voor de 15e keer gaan we dit seizoen op pad om die VOS te achterhalen en dat is nu dan ook de finale, de laatste ! ‘T klassement wordt hierna definitief opgemaakt en de plaatsen zijn dan bekend. Lastig maar in alle klasses . . . . . .

. . . . . . lijken de kampioenen al bekend en staan vóór deze laatste jacht al op 1. Ben er van overtuigd dat onze Vos zichzelf gaat overtreffen en ons op een onbeschrijflijke laatste jacht trakteert. Wie zijn ’t eerst bij hem?
Blijft dat beste 10 uitslagen tellen en dan moet je effe rekenen. Tweede en derde plaatsen kunnen nog wisselen. Bij ons Toerders kan Hein mij nog naar de 3e plaats verdringen maar voor Jaap wordt het lastig om dat podium nog te pakken.

Sorry, door omstandigheden geen verslag van die laatste jacht. Zoals Mook ook al zei, de Vos had de mooiste tot het laatst bewaard. Rest alleen voor mij wel, een ieder die er aan heeft bijgedragen, te bedanken voor weer een super Jachtseizoen. Gelukkig over de opkomst niks te klagen dus in oktober gaan we elkaar weer zien. Geniet van het komende wegseizoen, maak veel kilometers maar hou t vooral heel. “De Spartaan” tot volgend jachtseizoen !!!
> > > > > > > > > EINDSTAND SEIZOEN ’19 – ’20 < < < < < < < < < <