Selecteer een pagina

Helemaal naar Limburg maar gelukkig niet voor niets. Een E.C.U. van een Ducati maar dezelfde als die van mijn MV en dus halen. Zoals gezegd de motor op de trailer mee om hem te kunnen aansluiten. Jazeker eerst weten of die computer wel z’n werk doet. En . . . . ALS ‘N NAAIMACHIENTJE !!!

Opnieuw kansen voor m’n MV. Ook ’t bedrijf waar ik mijn ECU heb gebracht om te “repareren” kreeg het niet voor elkaar. Nu twee ECU’s op Internet kunnen vinden die competable zijn en gaan we vrijdag uit proberen. MV weer op de trailer zodat we ter plekke kunnen uit proberen !!!


Wat ging er aan vooraf:
Het hele jaar nog niet op m’n MV Agusta gezeten, laat staan gereden. Eerst nog wel starten maar niet harder dan 80 km/u rijden. HN motoren uit Delft alles nagekeken en niet kunnen vinden. Moest iets elektronisch zijn en uiteindelijk gedacht aan de boordcomputer.

Andere liefhebber en MV-eigenaar kunnen vinden . . . . . . . . . . . . . .
die het goed vond om zijn (boord)computer (ECU) op die van mij te monteren en . . . . . STARTEN & LOPEN !!!
Niet zomaar ’n liefhebber, maar de motor op 1e plaats en de rest . . . . . . . . ! ‘N kijkje in zijn woonkamer :

dav

Deze F4, type AGO was overigens te nieuw om de ECU over te zetten, nee in de garage had hij er nog een ! Exact dezelfde als die van mij.
Daarna, met zoeken naar ’n andere computer, een bedrijf kunnen vinden die de computer kan repareren. ( Helaas dus )
Die van mij hoeft niet in de woonkamer . . lekker weer de weg op !!!