Selecteer een pagina

Organisatoren roepen het altijd ” Motorseizoen start met de motorbeurs ” en voor ons geldt dat dan ook al voor jaren. Altijd gingen we met ’n aantal collega’s naar de beurs. Ik altijd op de motor  .  .   .    .    .

.              ZEER GESLAAGD BEURS-BEZOEK  .   .   .   .    NIEUWE OUTFIT VOOR WEINIG !!!


.   .   .   .   .    dat hoort dan toch !  Afgelopen jaar en nu ga ik wel met de auto. Bij mijn afscheid kreeg ik van Kim, collega (motorrijder)  en motorliefhebber, een kaart voor de Beurs en gingen we samen. Dan doen we nu weer en zij heeft zelfs koopneigingen voor ’n tweewieler ! Als je ooit iets wil aanschaffen of zelfs wil beginnen met ’n motor, ga naar de beurs !
Van nieuw tot antiek en van erg duur tot spotgoedkoop. De keuze is vaak zo groot dat dat problemen oplevert.