Selecteer een pagina

Stoppen met werken betekent bij ons ook echt weg. Mijn laatste werkdag 31-12-’17 leek het er op dat om 24.00u, terwijl ieder vuurwerk aan ’t afsteken was, er toch iemand bij ons  . . . . . . . .


. . . . . . . . .  CNTR. ALT. DEL  heeft gedaan  . . . . Are You Sure ?  . . . . . . .en met YES heeft hij Thelolo uit alle systemen gehaald en waren alle autorisaties ingetrokken. Zou het gebouw niet eens meer in mogen als een medewerker achter de balie mij niet kent !!  Dat kan ook anders, zou ik zeggen, maar ja in deze tijden !

Ook nu brengt sport de oplossing gelukkig. Ben al jaren Spinning-Instructeur en doe dat nog steeds 1 of 2 keer per week voor ex collega’s. Kan op die wijze wel in ’t gebouw en zie en spreek gelukkig de meeste collega’s nog elke week. Natuurlijk mis je die na 40 jaren werken. In het kader van Fit & Gezond, is het sporten in de Fitness erg populair en heb ik ’t voor elkaar gekregen, ’n paar jaar terug, dat er een Spinning-Hoek werd gecreëerd waar veel gebruik van wordt gemaakt.