Phil met pensioen maar toch voor ’n waanzinnig concert naar Nederland. Phil kwam, toen hij stopte, niet onder nog één TOUR uit en is dus nog steeds bezig met ” STIL NOT DEAD YET ”   en komt gewoon op 20 juni 2019  . . . . . . . . . . . .


. . . . . . in de Goffert in Nijmegen. Kaarten vanaf 30 november maar als je slim bent ( ja af en toe heb ik dat) dan kun je ook reserveren en dus hebben CObus & Rhea al twee tickets !!!
Ook Phil is de jongste niet meer, 67 jr, en dacht dat het wel mee zou vallen met publiek dat hem nog wil zien/horen. Het tegendeel was waar en dus zat hij er aan vast. Grootste deel van de genoemde tour was in Amerika en 4 keer in Europa.  Daar is Nijmegen nu bij gekomen. Na een gedeelte van de tour gedaan te hebben, heeft hij zelfs al weer gedachten naar een nieuw album !!!