Selecteer een pagina

Phil met pensioen maar toch voor ’n waanzinnig concert naar Nederland. Phil kwam, toen hij stopte, niet onder nog één TOUR uit en is dus nog steeds bezig met ” STIL NOT DEAD YET ”   en komt gewoon op 20 juni 2019  . . . . . . . . . . . .


. . . . . . in de Goffert in Nijmegen. Kaarten vanaf 30 november maar als je slim bent ( ja af en toe heb ik dat) dan kun je ook reserveren en dus hebben CObus & Rhea al twee tickets !!!
Ook Phil is de jongste niet meer, 67 jr, en dacht dat het wel mee zou vallen met publiek dat hem nog wil zien/horen. Het tegendeel was waar en dus zat hij er aan vast. Grootste deel van de genoemde tour was in Amerika en 4 keer in Europa.  Daar is Nijmegen nu bij gekomen. Na een gedeelte van de tour gedaan te hebben, heeft hij zelfs al weer gedachten naar een nieuw album !!!