Selecteer een pagina

Het verblijf moet wel betaalbaar blijven natuurlijk !!!

Al jaren organiseren dezelfde personen, voor de motor rijdende collega’s, een motorweekend en gaan we, zeker de laatste jaren, steevast naar de Eifel in het Sauerland Duitsland. Prachtige omgeving met heuvelachtig landschap en prachtige wegen . . . . . . . . .

om lekker, zowel met toer- als sportmotoren, te rijden.  We gaan met ’n kleine 20 tal tweewielers en de voorspellingen voor ’t weer, zijn prima. We vertrekken vrijdag-ochtend vanaf bureau Delft, rijden de kortste weg naar de grens (dus gewoon Rijkswegen) en vanaf daar genieten. Overnachten in bijgevoegde locatie, smullen zaterdag van de wijde omgeving, smullen ‘s-avonds van ’n heerlijke barbecue, overnachten opnieuw en gaan op zondag langzaam terug.

Natuurlijk doet CObus het op zijn MV Agusta F4  . . . . . . . . . . . . .  !!!

Had ik al gezegd dat m’n MV-tje het niet voortdurend goed gedaan heeft daar in Sauerland ??  Vanaf de tweede dag liep zij af en toe maar op 3 pootjes. Zo voelde het en daarom dacht ik dat het dat was. Ik ben de dagen wel kunnen blijven meerijden, maar met een “rauwe” niet altijd willend motorblok. Zij heeft het vol gehouden, maar eenmaal thuis naar de motordokter.

Ik ga komende zondag 1 juli naar Assen, naar de TT, en dus moet dan de MV weer helemaal top zijn. Wat blijkt er in de garage . . . . . . 3 pootjes ??  Inderdaad en tot overmaat van ramp breekt een van de bougies (dat ontbrekende pootje zal ik maar zeggen) af in de cilinderkop. Kunnen er niet goed bij en dus  . . . . . . . . . moet het blok er onderuit.

Onderstaande foto van zaterdag, dinsdag ziet hij er weer uit als boven en gaat CObus hopelijk komende zondag op diezelfde MV naar Assen (met  Beekie !)

Het heeft wat gekost, maar dan heb je ook wat. Zij is weer als nieuw en dat is nog te eenvoudig uitgedrukt. Waar ze toch te lang op heeft moeten wachten, heeft ze nu heel uitgebreid gekregen. Laat ik het daar bij laten. Ze gaat me zondag naar de TT brengen en zal ik nog meer genieten dan dat ik altijd al deed.