Selecteer een pagina

Hoe ouder Phil wordt, hoe minder goed het met hem gaat. Opnieuw is hij in het ziekenhuis beland ivm zijn problemen met spieren en zenuwen. Optreden gaat eigenlijk al niet meer, maar onder de pijnstillers kan alles.

Verschillende stukjes gelezen op het internet en de een spreekt over dat het slecht gaat met Phil en bij de ander alleen dat hij opnieuw last heeft en bijvoorbeeld door zijn zoon moet worden geholpen met optredens. Op 5 december enkele uren voor zijn optreden:

Volgens Express vertrok de Britse zanger enkele uren voor zijn optreden in het Engelse Newcastle naar het ziekenhuis. Hij werd in een rolstoel binnengebracht en kwam zo na meer dan twee uur ook weer terug. Diezelfde dag was hij echter wel weer klaar voor een spetterend optreden in de Metro Radio Arena.
Hoewel ze van zijn optreden genoten, maken fans zich zorgen. Nadat Collins deze week weer naar het ziekenhuis gebracht werd, reageerde zijn chauffeur namelijk ongerust: “Dat hij nog kan optreden is een wonder.”

MAAR HIJ WOONT WEL LEUK ……. link via Phil !!!